Een pak van De Pakkendragers

Single of double breasted? 1, 2 of 3 knopen? Gewone of gepunte revers? Alles kan bij De Pakkendragers. Het is immers jouw pak. Alleen een jasje of toch liever alleen een broek? Geen probleem. Graag vertellen we je hier nog meer over de dingen die onze pakken bijzonder maken.


Een bijzonder Pakkendragers pak heb je al vanaf 399 euro.


Stof

Of je nu kiest voor een stijlvol blauw, zwart of grijs pak, of wellicht wat meer op wilt vallen met een mooie ruit, pin-stripe of polkadot, De Pakkendragers werken altijd met kwalitatieve en mooie materialen. 100% wol, mohair, cashmere of zijde, de stoffen van weverijen zoals Holland & Sherry, Fratelli Tallia di Delfino of Vitale Barberis Canonico bieden voor elke Pakkendrager wat wils.

Knopen

Pas als er eentje mist, valt op hoe belangrijk knopen zijn aan een kledingstuk. Om deze reden kun je bij De Pakkendragers uit een ruime selectie knopen, die standaard met de hand op stift worden gezet, kiezen. Om de kwaliteit van onze kleding te onderstrepen, behoren knopen op de mouw die je ook daadwerkelijk open kunt knopen uiteraard tot een standaard afwerking.

Voering

Wellicht niet het allereerste onderdeel waar je aan denkt bij de keuze van een jasje, maar de voering is een essentieel onderdeel om een jasje echt te personaliseren. Daarom kun je bij De Pakkendragers kiezen uit zowel effen voeringen als voeringen met een patroon. Ook bestaat de mogelijkheid om een complete custom voering te laten maken, voorzien van afbeeldingen of patronen die jij zelf aanlevert.

Garen

Echt mooie knoopsgaten worden met extra dik knoopsgatgaren in de zogenaamde knoopsgatsteek aangebracht. Om jouw pak nog verder te personaliseren, kun je bij De Pakkendragers kiezen uit meer dan 250 kleuren garen. Ook een 2 of 5mm AMF stiksel, aan te brengen op zowel de binnen- als de buitenkant van de kleding, behoort tot de mogelijkheden.

Kraagvilt

Het kraagvilt, dat verkrijgbaar is in meer dan 35 verschillende kleuren, wordt met de hand in de kraag gezet. Hierdoor wordt het vilt gelijkmatig verdeeld en krijgt de kraag de meest natuurlijke pasvorm.